Retrohermoon iskevän Shovel Knightin odotettu ilmaislaajennus on pian täällä

Shovel Knightin jo tovin aikaa odotettu ilmainen laajennus Plague of Shadowsia joudutaan enää odottamaan vain ensi viikkoon.

11.9.2015 20:45

Tasoloikkaseikkailu Shovel Knightin mittavahko Plague of Shadows -laajennus on saanut vihdoin ja viimein julkaisupäivän. Syyskuun 17. päivä uuteen lisäosaan päästään käsiksi kaikilla pelin eri versioilla kaikkialla maailmassa ja parasta tietenkin on, että koko höskä annetaan Shovel Knightin pelaajille ilmaiseksi.

Plague of Shadows lisää Shovel Knightiin kaksi merkittävää asiaa. Toinen näistä on uusi haastekenttiä tarjoava Challenge-tila ja toinen vastaavasti uusi yksinpelikampanja, jossa vanhan tutun lappariritarin sijaan ohjaksiin saadaankin aiemmin vain pomovastustajana tutuksi tullut Plague Knight. Plague Knight onkin hyvin erilainen kaveri ohjata kuin Shovel Knight, sillä lapion sijaan tämän kyvyt perustuvat erilaisten taikajuomien viskomiseen.

Laajennus saapuu juuri ennen kuin Yacht Club Games tuo kauppoihin levylliset versiot Shovel Knightista. Fyysisenä pelin voi hankkia niin Wii U:lle, 3DS.lle, PlayStation 4:lle Xbox Onelle ja pc:llekin 16. lokakuuta alkaen. Levy sisältää oletuksena itse Shovel Knight -pääseikkailun ohella peliin julkaistut päivitykset ja laajennukset aina Plague of Shadowsia myöten.

Lisää luettavaa