Retrohenkinen toimintaroolipeli Sadame lipuu 3DS-pelaajien ulottuville

3DS:n toimintaroolipelitarjonta laajenee vielä helmikuussa Rising Star Gamesin tuodessa Eurooppaan Ishi-Sengoku Den Sadamen.

13.2.2016 22:20

Japanilainen 3DS-toimintaroolipeli Ishi-Sengoku Den Sadame – tai ihan vain Sadame – on saapumassa länteen. Julkaisija Rising Star Gamesin voimin peli saadaan Euroopassa myyntiin 25. helmikuuta, jolloin sen voi käväistä imuttelemassa käsikonsolilleen eShop-kauppapaikalta käsin.

Varsin retrohenkiseen ja simppeliin ulkoasuun luottava Sadame tarjoaa pelattavaksi neljä erilaista hahmoa, joista kukin edustaa yhtä pelin neljästä eri hahmoluokasta. Läiskimään vihollisia päästään niin ninjana, samuraina, munkkina kuin varkaanakin ja heillä kullakin on oma tietty pelityylinsä, jotka vaikuttavat pelin pelattavuuteen. Myös Sadamen muutamista haarautuvista kohtauksista koostuvan tarinan pitäisi mukautua aina hieman valitun pelihahmon mukaan.

Toimintaroolipeleille tyypilliseen tyyliin pelaajat keräävät Sadamea pelatessaan hahmoilleen niin uusia tasoja, kykyjä kuin varusteita, minkä voimin tarkoituksena olisi lopulta selättää pelin kaikki noin 20 pomovastustajaa. Rohkaistaakseen useampiin läpäisyihin Sadame tarjoaa mahdollisuuden myös siirtää varusteita eri tallennuksesta toiseen, ja löytyypä pelistä myös useita vaikeustasoja, joita on mahdollista avata läpäisyjen kautta.

Ohessa Sadamea pikaisesti esittelevä traileri.

Lähde: Rising Star Games

Lisää luettavaa