Resident Evilin suosio vakuutti – Capcomilta lisää uusioversioita tulevaisuudessa

Resident Evil -julkaisija Capcom on langennut uusioversioiden pauloihin täysin.

6.9.2015 11:08

Japanilaisjulkaisija Capcom on vakuuttunut uusioversioiden myyntipotentiaalista.

Pelialan bisnespuolta seuraavalle MCV-sivustolle antamassaan haastattelussa Capcomin markkinointijohtaja Antoine Molant kertoo uusintojen suursuosion tulleen yhtiölle täytenä yllätyksenä. Tähän mennessä Capcom on julkaissut menestyksekkään Resident Evil HD:n ohella myös kiillotetut versiot Devil May Cry 4:stä sekä DmC: Devil May Crysta, ja lisää on luvassa.

– Resident Evil HD pärjäsi äärimmäisen hyvin, ja siitä tuli PSN:n eniten kopioita julkaisupäivänään myynyt peli. Olemme siihen todella tyytyväisiä. En voi kommentoida julkistamattomia projektejamme, mutta tämän kaltaiset menestystarinat saavat meidät harkitsemaan uusioversioita myös tulevaisuudessa, Molant kertoo artikkelissa.

Tällä hetkellä Capcom työstää uusintoja sekä GameCuben Resident Evil Zerosta että Resident Evil 2:sta, joista jälkimmäinen syntyi lähes puhtaasti fanien intohimon tuloksena. Mies painottaakin, etteivät myyntiluvut ole ainoa syy remasterointiprojekteihin panostamiselle.

– Resident Evil Zero oli jo työn alla ennen Resident Evil HD:n julkaisua, joten pelin suosio ei juuri vaikuttanut päätökseemme tuoda se pelaajien ulottuville. Näkemämme fanireaktion perusteella odotamme sen pärjäävän erittäin hyvin, Molant ennustaa.

Capcom ei ole vielä hiiskunut tulevista tekeleistään, mutta Molantin sanankäänteet antavat ymmärtää jonkin porisevan jo pinnan alla. 

– Kaikki kiteytyy kahteen kysymykseen. Voimmeko saavuttaa sopivan sisällön ja laadun tason? Ja tahtovatko fanimme sitä? Molant summaa.

Lähde: MCV, DualShockers

Lisää luettavaa