Resident Evil: Vendetta -elokuvan trailerissa ajaudutaan tutunoloisiin maisemiin

Kolmas Resident Evil -animaatioelokuva Vendetta on saanut uuden tunnelmoivan trailerin.

20.9.2016 18:15

Capcomin kolmas animoitu Resident Evil -elokuva Resident Evil: Vendetta on saanut uuden trailerin. Varsin tunnelmallisella videolla keskeiseen osaan ovat päässeet niin Leon S. Kennedy kuin Chris Redfieldkin, joista jälkimmäinen näyttää eksyneen jälleen ainakin jonkinlaiseen kartanoon zombeja jahtailemaan.

Capcomin valvonnan alla Vendettaa työstää tuotantoyhtiö Marza Animation Planet, jonka on tarkoitus tuoda maailmaan vielä myös Sony Picturesin hämmeltävältä kuulostava Sonic the Hedghehog -leffa. Vendettaa firma on valmistellut valmiiksi ainakin Japania varten ensi vuoden kevääksi ja leffan olisi tarkoitus sijoittua ajallisesti Resident Evil 6:n tapahtumien jälkimeininkeihin. Leonin ja Chrishin lisäksi myös Rebecca Chambersilla on määrä olla rooli leffassa.

Kaksi aiempaa Capcomin valvonnan alla työstettyä Resident Evil -animaatioleffaa olivat vuonna 2012 saapunut Resident Evil: Damnation ja vuonna 2008 ensi-iltansa nähnyt Resident Evil: Degeneration. Kyseiset pätkät Capcom tuotti yhteistyössä tuotantoyhtiö Digital Frontierin kanssa.

Lisää luettavaa