Resident Evil -roolituksia, uusi Castlevania-sarja sekä vilaus The Witcherin 2. kaudesta – tämän Netflix paljasti tulevista peliohjelmistaan

Netflix Geeked Week Gaming -lähetyksessä paljastettiin liuta välipalamaisia yksityiskohtia tulevista peliaiheisita sarjoista.

11.6.2021 21:16

Netflix paljasti liudan välipalamaisia yksityiskohtia sen tulevista peliaiheisista sarjoista. Useista projekteista saatiin kuvamateriaalia lähinnä kuvan tai silmäyksen verran, mutta mukaan mahtui myös muutama täysin uusi julkistus.

Uutena julkistuksena Netflix vahvisti, että neljänteen kauteen päättynyt Castlevania-animaatio saa spinoff-sarjan. Toistaiseksi nimetön ja aikatauluton sarja sijoittuu tarinallisesti Ranskan vallankumouksen tienoille, ja siinä seurataan Richter Belmontia ja Maria Renardia.

Ubisoftilta on vuorostaan tulossa täysin uusi Far Cry -animaatiosarja, joka jätettiin toistaiseksi pimentoon. Sen sijaan Far Cry 3 -pelin Blood Dragon -lisäosasta inspiraationsa saavasta Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remixista saatiin kuvamaistiainen.

Ubisoft-peleihin pohjautuvista sarjoista saatiin myös ensimmäinen kuva aiemmin raportoidusta Tom Clancy’s Splinter Cell -animaatiosta, jossa nähdään Sam Fisher animaatiomuodossaan. Varsinainen aikataulu ja muut yksityiskohdat ovat yhä hämärän peitossa.

Vilaus saatiin myös The Witcherin 2. tuotantokaudesta. Julkaistu materiaali oli luonteeltaan vielä varsin kiusoitteleva, joskin nopeiden leikkauksien välistä voi bongata muun muassa Cirin.

Netflixin näytellystä Resident Evil -sarjasta vuorostaan vahvistettiin ensimmäiset näyttelijäkiinnitykset, joista päällimmäisimpänä Lance Reddick esittää sarjan vakiokonna Albert Weskeriä. Weskerin sisarusten edesottamuksiin keskittyvässä sarjassa nähdään myös Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph sekä Paola Nunez.

Viimeisinä, mutta ei vähäisimpänä, uutta kuvamateriaalia nähtiin myös The Cuphead Show’sta sekä syksyllä League of Legends -sarjaan pureutuvasta Arcanesta.

Lisää luettavaa