Resident Evil remasteroidaan uudelle ja vanhalle sukupolvelle

Ensimmäinen Resident Evil palaa remasteroituna versiona kummallekin nykysukupolvelle.

5.8.2014 12:10

Ensimmäinen Resident Evil palaa nykykonsoleille remasteroituna. Uusi versio päivittää alkuperäisen Resident Evilin GameCubella vuonna 2002 nähdyn uusioversion teräväpiirtoaikaan.

Capcomin klassisen selviytymiskauhun uusin versio kohentaa pelin tekstuureja ja hahmomalleja uuteen uskoon, aina 1080p-resoluutioon asti uuden sukupolven konsoleilla. Julkistuksen mukaan pelaajat voivat itse päättää, käyttääkö alkuperäistä 4:3-kuvasuhdetta vai nykytelevisioihin paremmin istuvaa laajakuvaa. Lisäksi remasteroidussa äänimaailmassa on tuki 5.1 -tilaäänelle.

Graafisten päivitysten lisäksi Resident Evilin tutuksi tullutta ohjausjärjestelmää on rukattu astetta nykyaikaisemmaksi. Hahmoja voi ohjata suoraan analogitatilla haluamaansa suuntaan, mutta nostalgiaa janoavien pelaajien iloksi myös klassinen ohjaustyyli on tallella.

Resident Evilin teräväpiirotoversio julkaistaan digitaalisesti ensi vuoden alussa pc:llä, PlayStation 3:lla, PlayStation 4:llä, Xbox 360:lla ja Xbox Onella. Nintendo-fanien harmiksi Wii U -versiosta ei ole lainakaan mainintoja, vaikka peli nähtiin alkujaan GameCubella.

Capcomin mukaan julkaistut kuvat edustavat vanhan sukupolven versioita.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa