Resident Evil -leffojen tekijät ottavat seuraavaksi Monster Hunterin käsittelyynsä

Resident Evil -elokuvaohjaaja Paul W.S. Anderson on valmiina hyppäämään seuraavaksi Monster Hunterin maailmaan.

26.11.2016 02:04

Äärimmäisen suosittua Resident Evil -elokuvasarjaa tehnyt ohjaaja Paul W. S. Anderson tiimeineen on jatkamassa vielä tulevaisuudessakin etäisesti peliaiheisten elokuvien tekemistä. Hänen Resident Evil -leffasarjan saavuttaessa päätöksensä nyt vuodenvaihteessa on mies ottamassa käsittelyynsä seuraavaksi Capcomin Monster Hunter -sarjan.

Elokuvasivusto Deadlinelle antamassaan haastattelussa Anderson on paljastanut tehneensä jo käsikirjoituksen ensimmäiselle Monster Hunter -leffalleen, joka mahdollisesti on vasta vain pohja kokonaan uudelle elokuvasarjalle. Miehen Resident Evil -leffojen tapaan myöskään tämän uusimmalta leffalta ei kannata odottaa välttämättä täyttä uskollisuutta pelejä kohtaan, sillä osa esimerkiksi elokuvaversion tapahtumista on sitoutumassa yhteen oikean maailman kanssa.

Uuden leffan budjetiksi on kaavailtu 50 miljoonaa dollaria, mikä on samalla tasolla uuden Resident Evil: The Final Chapter -leffan kanssa. Tarkoituksena on pätkä on kuvata näillä näkymin Kiinassa tai Etelä-Afrikassa.

Andersonin ja tämän tuottajakaveri Jeremy Boltin haastattelun voi lukea kokonaisyydessan Deadlinen sivuilta.

Lisää luettavaa