Resident Evil: Death Island -animaatioelokuva on nyt julkaistu maailmalla. Samalla siitä on ilmestynyt katseltavaksi kahdeksan minuutin pätkä, jonka kanssa voi virittäytyä tarinan tunnelmaan.

Julkaistu pätkä näyttää kuinka elokuva käynnistyy. Se esittelee joukon Umbrellan sotilaita, jotka saapuvat turvaamaan Raccoon Cityn katuja aivan zombie-mylläkän alkumetreillä. Tämän jälkeen pyörimään alkaa elokuvan noin minuutin mittainen intro-osio, joka esittelee tarinan sankareita; mukana ovat Chris ja Claire Redfield, Leon S. Kennedy (Matthew Mercer), Rebecca Chambers ja Jill Valentine. Tämän jälkeen kuvasto siirtyy vuoden 2015 San Franciscoon, jossa Leon päätyy tutkimustensa keskellä vaarallisen moottoripyörätakaa-ajon pyörteisiin.

Elokuvan nimi ja aiemmat promomateriaalit kertovat hahmojen teiden johdattavan heidät lopulta kohti Alcatrazin vankilasaarta, joka sijaitsee juurikin San Franciscon edustalla. Itse vankilaa ei kuitenkaan vielä tämän julkaistun videon puitteissa päästä näkemään.

Death Islandin tarina sijoittuu ajallisesti Resident Evil; Vendetta -animaatioelokuvan ja Resident Evil 7: Biohazard -videopelin väliin. Elokuvan on ohjannut Eiichirō Hasumi, joka vastasi myös Netflixissä kesällä 2021 julkaistun Resident Evil: Infinite Darkness -animaatiosarjan ohjauksesta. 

Yhdysvalloissa Death Island on nyt saapunut ostettavaksi kotikatseltuun fyysisenä tallenteena ja digitaalisessa muodossa, Suomessa sen julkaisupäivä häämöttää maanantaina 14. elokuuta.

Tätä odotellessa elokuvan ensi minuutit pääsee katselemaan omin silmin alta, samoin kuin elokuvan virallisen trailerinkin.

 

Lisää luettavaa