Resident Evil 7:n ilmainen lisäsisältö myöhästyy laatusyistä

Resident Evil 7:n kevääseen lupailtu ilmainen lisäsisältöpaketti Not a Hero onkin lykkäytynyt nyt hamaan tulevaisuuteen laatusyistä.

30.4.2017 04:00

Resident Evil 7:ään nyt kevääksi luvattu ilmainen lisäosa Not a Hero ei saakaan julkaisuaan suunnitellusta. Hiljattaisessa videoviestissään pelin ohjaaja Koshi Nakanishi ja tuottaja Masachika Kawata ilmoittivat, että lisäsisältöön päästään laatusyistä käsiksi sittenkin vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.

Resident Evil 7:n uskomattoman vastaanoton valossa olemme tulleet siihen päätökseen, ettei tämä lisäsisältö ole vielä tarpeeksi hyvä tyydyttämään kovat odotukset, Nakanishi kertoi videolla.

Uutta lisäriä on odoteltu siinä mielessä mielenkiinnolla, että sen keskiössä on tarkoitus nähdä Resident Evil -sarjan alkuperäisiin sankareihin kuuluva Chris Redfield tai ainakin henkilö, jonka on vakuuteltu olevan hän. Aiemmin peliin on julkaistu jo parikin maksullista lisäripakettia, ja pelin kausikortin mukaan vielä ainakin jonkinlainen tarinakeskeinen lisuri on myös edelleen tulossa peliin.

Lisää luettavaa