Resident Evil 2:n uusioversion demoa on pelannut jo yli 1,3 miljoonaa ihmistä

Resident Evil 2:n viime viikolla julkaistu demo on vetänyt pelaajia puoleensa.

14.1.2019 10:56

Capcom on paljastanut jo yli 1,3 miljoonan pelaajan pelanneen viime viikolla julkaistua Resident Evil 2:n uusioversion demoa.

Pelanneista henkilöistä vain vajaa kolmannes on onnistunut läpäisemään demon, joka on rajoitettu siten, että käyttäjillä on ainoastaan 30 minuuttia aikaa pyrkiä läpäisemään se.

Uusioversio tuo vuonna 1998 julkaistun kauhuklassikon nykypäivään muun muassa päivittämällä toiminnan RE Enginelle sekä parantamalla kontrolleja. Sidottujen kuvakulmien sijaan peli luottaakin nykyään perinteisempään kolmannen persoonan vinkkeliin, minkä lisäksi tekijät keskittyvät toiminnan sijaan tarjoamaan vakuuttavamman kauhukokemuksen.

Datakaivurit ovat onnistuneet lisäksi kaivamaan demon koodista potentiaalisia vihjeitä tulevan kokoversion sisällöstä, kuten nähtävistä hahmoista ja pelimuodoista. Spoilereita karsastavien kannattaa vältellä seuraavia kappaleita.

Koodin perusteella pelimuodoista paluun tekevät B-skenaariot, 4th Survivor sekä Tofu Survivor. Näiden ohella tiedostoista on löytynyt viitteitä Rogue-pelimuodosta, johon on liitetty statistiikkaa muun muassa vihollistapoista, tilastoista sekä kaupasta. Eräiden epäilyjen mukaan kyseessä voi olla myös pelin kotisivuilla olevan statistiikan seurantapalvelu.

Lisäksi tiedostossa on viitteitä pelin kentistä, aseista ja pomovastuksista, minkä lisäksi kaksi pelisarjan tuttua hahmoa on noussut esille. Toinen heistä on Chris Redfield, joka nähtiin pelisarjan toisessa osassa vasta myöhemmin julkaistavassa Extreme Battle -tilassa, ja toinen Resident Evil 7: Biohazardin päähenkilö Ethan Winters.

Resident Evil 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 25. tammikuuta.

Lähde: Resident Evil, ResetEra

Lisää luettavaa