Resident Evil 2 voi olla vasta vain alkua Capcom-klassikoiden uusioversioille

Uuden Resident Evil 2:n menestys voi hyvinkin johtaa yhä useampiin uusioversioihin.

4.8.2018 15:11

Resident Evil 2: ei jää lähitulevaisuudessa välttämättä ainoaksi uusioversiokäsittelyn saavaksi Capcom-klassikoksi, mikäli japanilaisyhtiön suunnitelmat menevät vain nappiin. Asia nousi esille tällä viikolla sijoittajille järjestetyssä kyselysessiossa, jossa Capcom varmisti tarkastelevansa vielä mahdollisuutta elvyttää yhä useampia sen pelikirjastoon kuuluvia pelinimikkeitä.

Parhaillaan Capcom luokittelee Resident Evil 2:n uusioversion erääksi sen tämän tilikauden suurimmista julkaisusta ja luottaa sen nousevan vielä miljoonamyynteihin yltävien hittien joukkoon. Pelin saama E3-julkistus sai yhtiön mukaan hyvän vastaanoton, ja parhaillaan se kaavailee kasaan markkinointistrategiaa, jotta pelin tähän asti saama innostus voitaisiin kääntää konkreettisiksi myynneiksi.

Samaisessa kyselyssä Capcom vahvisti toiselle sijoittajalle, että uusioversio on tehty vastaavalla budjetilla ja työmäärällä, mitä globaalisti myytävältä Resident Evil -peliltä sopisi muutenkin odottaa. Vaikka pelin perustarina on siis ollut jo valmiiksi olemassa ja se hyödyntää vastaavaa pelimoottoriteknologiaa Resident Evil 7:n kanssa, ei projekti ole tietenkään ollut mikään läpihuutojuttu yhtiölle. Työn alla peli on ollut kolmisen vuotta

Kauppoihin uusittu Resident Evil 2 on ilmestymässä jo aivan alkuvuodesta tammikuun 25. päivä. Pelaamaan sitä päästään PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa