Tammikuussa 2019 julkaistu Resident Evil 2 on noussut pelifranchisensa tähän asti parhaiten myyneeksi nimikkeeksi. Peliä on nyt myyty studion julkaisemien tilastojen mukaan maailmanlaajuisesti jo mukavat 12,6 miljoonaa kappaletta.

Peli on täten siis Capcomin kaikkien aikojen kolmanneksi parhaiten myynyt nimike. Sen edelle ovat yltäneet vain Monster Hunter Rise (13,2 miljoonaa myytyä peliä) ja Monster Hunter World (19 miljoonaa myytyä peliä). Resident Evil -peleistä toiseksi parhaiten myynyt nimike on vuoden 2017 Resident Evil 7: Biohazard (12,4 miljoonaa myytyä peliä). 

Resident Evil 2 on uudelleenversiointi alun perin vuonna 1998 julkaistusta samannimisestä pelistä. Raccoon Cityyn sijoittuvan tarinan keskiössä ovat Leon S. Kennedy ja Claire Redfield, mutta mukana nähdään myös Ada Wong. Kolmikko ajautuu monenlaisiin synkeisiin vaaranpaikkoihin yrittäessään löytää kadonneet Chris Redfieldin sekä Sherry-tytön ja saada kerättyä todistusaineistoa Umbrella Corporationin osallisuudesta T-viruksen kohtalokkaaseen leviämiseen. 

Resident Evil 2 on saatavilla PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series -konsoleilla, Nintendo Switchillä sekä pc:llä.

Katso pelin virallinen traileri alta.

Lähde: Capcom, IGN

Lisää luettavaa