Resident Evil 2 ja Devil May Cry 5 ovat alkuvuoden hehkutetuimpia pelejä – tällaiset henkilöt työskentelivät niiden takana

Japanilainen Toco Toco -ohjelma on esitellyt Capcomin uusimpien huippupelien tekijöitä.

8.3.2019 18:08

Alkuvuosi on ollut melkoinen Capcom-pelien suhteen. Ensin tammikuussa japanilaisyhtiö iski voimalla Resident Evil 2:n uusioversion kanssa, ja tänään perjantaina Devil May Cry 5 on rantautunut kauppoihin melkoisen positiivisten arvostelujen saattamana. Kaiken hehkutuksen keskellä kelpaakin mietiskellä, millaisia ihmisiä pelien takana onkaan oikein työskennellyt.

Japanilainen Toco Toco -ohjelma julkaisi tällä viikolla reilun 40 minuutin dokumenttivideon, joka tutustuttaa katsojat Devil May Cry 5 -ohjaaja Hideaki Itsunoon ja Resident Evil 2 -uusioversion vetäjiin Kazunori Kadoihin, Yasuhiro Anpoon. Video käy läpi niin miesten historiaa pelialalla kuin myös asioita ja paikkoja, jotka ovat innoittaneet näitä työssään.

Toco Toco on tehnyt runsaasti vastaavanlaisia videoita pelintekijöistä aiemminkin. Valokeilaan on otettu esimerkiksi NieR-luoja Yoko Taro, Persona-ohjaaja Katsura Hashino ja Grasshopper Manufacturen Suda51. Pelintekijöiden ohella käsittelyssä on ollut myös esimerkiksi japanilaisia manga-taiteilijoita ja animaattoreita.

Lisää vastaavanlaisia videoita löytää suoraan YouTuben puolelta. Teksitykset videoihin saa YouTuben oman soittimen kautta.

Lisää luettavaa