Rento sivilisaationaksuttelu Before We Leave paljastui ensitrailerilla

Before We Leave ottaa rennosti syksystä alkaen.

20.7.2019 20:56

Leppoisalta vaikuttava kaupunkirakentelupeli Before We Leave on noussut julkisuuteen. Huomiota osakseen se on saanut kepoisalla trailerillaan, jonka uusiseelantilaiskehittäjä Balancing Monkey Games julkaisi tällä viikolla YouTube-kanavallaan.

Before We Leave on pääasiallisesti väkivallaton naksuttelu, jossa pitkään maan alla piileskellyt kansakunta on päätynyt kaivautumaan takaisin pinnalle ja ajautuu rakentamaan näin käytännössä uusiksi oman sivilisaationsa. Prosessi käynnistyy ensin yhdeltä planeelta, mutta levittäytyy lopulta useammalle taivaankappaleelle muodostamaan kokonaisen siirtokuntien verkoston.

Rakentelu koostuu niin resurssien hallinnasta kuin muinaisen teknologian löytämisestä, mutta varsinaista kuolemanvaaraa siinä ei juuri nähdä. Pelaajan asukkaita uhkaavat lähinnä nälkäiset avaruusvalaat, jotka pysyvät aisoissa, kunhan niihin muistaa varautua.

Balancing Monkey Games on luvannut, että Before We Leave saisi Steam-varhaisjulkaisun vielä syksyn mittaan. Discord-jäsenilleen se on luvannut tarjota myös varhaista alpha-pääsyä.

Lähde: Balancing Monkey Games

Lisää luettavaa