Remasteroitu Halo 3: ODST saapui hyvittämään viime vuoden Halo-katastrofin

Halo 3: ODST on nyt pelattavissa myös Xbox Onella osana Halo: The Master Chief Collecion -pakettia. Tietyt pelaajat saavat pelin ilmaiseksi, kun taas muille sitä myydään viiden euron hintaisena lisäsisältönä.

30.5.2015 20:18

Halo 3: ODST on saapunut ehostetussa muodossa pelattavaksi Xbox Onelle. Julkaisun myötä alkujaan Xbox 360:lle vuonna 2009 saapunut peli onkin nyt koettavissa tukien 1080p-resoluutiota ja 60 ruutua sekunnissa rullaavaa ruudunpäivitystä.

Remasteroitu ODST on ollut Microsoftin tapa hyvittää pelaajille viime vuonna Xbox Onelle saapuneen Halo: The Master Chief Collectionin toistuvat verkkopeliongelmat. Mikäli The Master Chief Collectionia onkin sattunut pelaamaan omalla Xbox Live -tunnuksellaan aikavälillä 11.11.-19.12. saa ODST:n osaksi pakettia ilmaiseksi Microsoftin lähettämällä latauskoodilla. Muille peliä myydään The Master Chief Collectionin lisäsisältönä noin viiden euron hintaan.

Huomioida kannattaa, että Halo 3: ODST sisältää Xbox Onella vain sen kampanjatilan, eikä ollenkaan pelin Firefight-yhteistyötilaa. Netin keskustelupalstoilla on myös ilmennyt valituksia siitä, että joissain tapauksissa ODST:n lataus on saattanut jumiutua kesken kaiken.

Myös uusi päivitys on saapunut nyt viikonloppuna The Master Chief Collectioniin. Sen ohella, että se tekee paketista yhteensopivan ODST:n kanssa, on se tuonut peliin ilmaiseksi myös uuden Remnant-moninpelikartan. Kyseinen kartta on uusittu versio alkujaan Halo 2:ssa tavatusta Relic-kentästä.

 

Lähde: Xbox Wire, Eurogamer, NeoGAF, Halo Waypoint

Lisää luettavaa