Remasteroidun Quaken kehittäjä haluaa nyt uusia alkuperäisen Unreal-räiskintäpelin

Nightdive Studios odottelee Epic Gamesin siunausta Unreal-remasteroinnille.

5.6.2022 11:11

Kehittäjä Nightdive Studios on ilmaissut kiinnostuksensa alkuperäisen Unreal-pelin remasteroidun version kehittämiseen.

Klassikkopelien remasteroinneista tutuksi tullut studio julkaisi viime vuonna Quaken uudistetun version pc:lle ja konsoleille. Nyt studion toimitusjohtaja Stephen Kick on kertonut Twitter-tilillään studion olevan kiinnostunut myös Epic Gamesin Unreal-räiskintäpelin tuomisesta takaisin ehostettuna versiona.

Kickin mukaan studio on saanut apua pyrkimyksissään Unreal-pelisarjan parissakin työskennelleeltä kehittäjäveteraani Cliff Bleszinskiltä. Kick kertoo Bleszinskin ottaneen yhteyttä Epicin toimitusjohtaja Tim Sweeneyyn remasteroidun Quaken julkaisun jälkeen pyytääkseen tätä antamaan Nightdivelle tilaisuuden kehittää remasteroidun version Unrealista.

Nähtävästi Sweeney ei ainakaan toistaiseksi ole lämmennyt ajatukselle Unrealin antamisesta Nightdiven käsiin. Kick nimittäin ohjeistaa viestissään remasteroinnista kiinnostuneita faneja olemaan yhteydessä Sweeneyyn asian tiimoilta.

Vuonna 1998 julkaistu Unreal oli aikanaan vaikuttava kokemus etenkin visuaalisesti. 24 vuodessa pelin ulkoasu on himmentynyt, mutta peli jätti lähtemättömän jäljen pelialaan käynnistämällä Unreal Engine -pelimoottorin voittoisan taipaleen. Jos silmät eivät kestä enää pelata auttamatta vanhentunutta Unrealia, voi pelin tunnelmiin voi palata Pelaajan helmikuisten retromuisteloiden välityksellä.

Lähde: pripyatbeast@Twitter

Lisää luettavaa