Reigns: Game of Thrones tekee HBO:n televisiojättiläisestä oikean valtaistuinpelin

Game of Thrones ja Reigns kohtaavat toisensa.

23.8.2018 16:12

Monarkkien elämän Tinderiä muistuttavaksi hallinnointipeliksi muovannut Reigns-sarja laajenee Game of Thronesin maailmaan. Lokakuussa Steamissa ja mobiililaitteilla nähdään Reigns: Game of Thrones, jossa tiukkoja päätöksiä Westerosin tulevaisuudesta päästään tekemään monien tuttujen hahmojen asemassa.

Uusin peli pitää Reigns-sarjan ydinmallin ennallaan ja tarjoilee siis pelaajalle jatkuvalla syötöllä kahdella vastausvaihtoehdolla varustettuja tilanteita ratkaistavaksi. Yhdelläkään tapahtumalla ei ole varsinaisesti yhtä ja oikeaa vastausta, mutta ne vaikuttavat usein valtakunnan eri osien tyytyväisyyteen. Tietyt päätökset voivat esimerkiksi pitää kuninkaan tai kuningattaren aarrekirstut täysinä, kun taas samalla valtakunnan uskonnollisempi puoli saattaa kokea tulleensa ylenkatsotuksi ja päätyy näin ollen suunnittelemana veristä salamurhaa.

Uuden pelin on tehnyt alkuperäisen Reignsin ja sitä seuranneen Reigns: Her Majestynkin luonut Nerial yhdessä Devolver Digitalin kanssa. Mikäli aiempien pelien hinnoittelu antaa yhtään osviittaa, tulee Game of Thrones -versio kustamanaan noin kolme euroa.

Lähde: Reigns (kotisivu)

Lisää luettavaa