Redfallin viimeinen päivitys on täällä – mukana kirjaimellisesti veret seisauttava ominaisuus

Karun kohtalon kokenut peli sai viimeisen naulan arkkuunsa.

30.5.2024 20:20

Pian sulkeutuvan Arkane Austinin karmeasti flopannut Redfall on saanut viimeisen päivityksensä.

Game Update 4 -nimellä kulkeva päivitys pitää sisällään täysin uusia järjestelmiä, kuten naapurustoarvostussysteemin, joka tarjoilee pelaajille enemmän voimaa sitä mukaan kun pelissä etenee.

Myös vampyyrien pesät ovat kokeneet muutoksia ja nyt peliin on tuotu myös pomotaisteluihin nojaavat Elder Nest -pesät. Näissä tehtävissä pelaajat pääsevät kamppailemaan erityisen vaikeita ja vaarallisia monstereita vastaan. Pesän päihittämisestä palkitaan ruhtinaalllisesti erinäisten aikarajoitettujen kykyjen voimin.

Peliin on viimein lisätty myös veret toden totta seisauttava yksinpelin pausetusominaisuus, sekä mahdollisuus pelata peliä täysin ilman internetyhteyttä.

Päivitys pitää sisällään myös kevyempiä parannuksia tekoälyyn, vaikeustasoihin ja aseisiin. Lisäksi peliin on lisätty DLSS3-tuki.

Arkane Austin jätti myös seuraavat koskettavat saatesanat päivitysilmoituksen yhteyteen.

– Ojennamme teille Redfallin neljännen päivityksen ylpeydellä. Olemme kiitollisia miljoonille pelaajille, jotka ovat liittyneet seuraamme. Kaikilta meiltä Arkane Austinilaisilta teille: Kiitos kun olette pelanneet pelejämme ja rakastaneet maailmojamme. On ollut kunnia tarjota näitä kokemuksia teille.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa