Redfall saattaa sittenkin toimia ilman verkkoyhteyttä, kehittäjä Arkane Studios kertoo.

Keväällä ilmestyvä räiskintäpeli on pelattavissa sekä yhteistyömoninpelinä että puhtaasti yksinpelinä. Arkane Studios kertoi aikaisemmin Redfallin vaativan jatkuvan verkkoyhteyden myös yksin pelattaessa, mutta nyt kehittäjä kertoo kaavailevansa muutoksia verkkoyhteysvaatimuksiin.

Arkane Austinin pomo Harvey Smith on kertonut Eurogamer-sivuston haastattelussa studion selvittävän vaihtoehtoja Redfallin, joiden avulla peliä voisi pelata myös ilman verkkoyhteyttä. Hän ei tässä vaiheessa lupaa Redfallin toimivan ilman verkkoyhteyttä, mutta kertoo studion työskentelevän asian eteen aktiivisesti. Smithin mukaan studio joutuu tätä tekemään muutoksia esimerkiksi Redfallin käyttöliittymään sekä salaamaan pelitallennukset.

Smith avasi haastattelussa myös syitä Redfallin verkkoyhteysvaatimusten taustalta. Smithin mukaan syynä eivät ole lisäsisältö tai mikromaksut, sillä peli ei edes sisällä kauppaa, johon pelaajat voisivat käyttää rahaa. Hänen mukaansa jatkuva verkkoyhteys mahdollistaa kuitenkin telemetriikan keräämisen ja sitä kautta myös pelaajien kohtaamien ongelmakohtien tunnistamisen. Sen avulla studio voisi esimerkiksi havaita kohdat, jossa pelaajat putoavat säännöllisesti tikkailta ja tehdä datan perusteella muutoksia pelin koodiin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa