Red Dead Redemption ja muita takavuosien hittejä vihdoin Xbox Onelle (päivitetty)

Xbox Onen toivotuimpien taaksepäin yhteensopivien pelien listan kärkipaikka vapautuu.

8.2.2016 08:07

Päivitetty 8. helmikuuta: Microsoft kertoo tuoreessa lausunnossaan testaavansa kaikkia Xbox 360 -pelejä Xbox Onen emulaattorilla, ja verkkoon vuodetut pelit ovat siispä uusien julkaisujen sijaan silkkoja testiversioita. Tiedossa ei ole, tullaanko ne julkaisemaan Xbox Onen yhteensopivuusprojektin puitteissa virallisesti.

Alkuperäinen uutinen: Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien katalogi laajenee hartaasti odotetuilla teoksilla.

Tuoreen kattauksen keulakuvana toimii Rockstar-länkkäri Red Dead Redemption, joka on keikkunut yhteensopivuusprojektin toivotuimpien pelien listan kärjessä jo kuukausia. Peliä ei ole vielä julkaistu Xbox Onelle virallisesti, mutta sitä voi jo pelata kiertoteitse, jos sen digitaalisen version omisti edellisellä sukupolvella. Lisää tempusta voi lukea täältä.

Red Dead Redemptionin ohella Xbox Onelle näyttää vuotojen perusteella saapuvan myös kourallinen muita hittejä. Xbox-verkkojen syövereistä on löydetty listaukset ainakin yhteistyöräiskintähitti Left 4 Dead 2:lleHalo WarsilleTekken Tag Tournament 2:lle sekä Castlevania: Symphony of the Nightille. Tiedossa ei kuitenkaan ole, koska pelit tarkalleen saapuvat Xbox One -pelaajien saataville.

Xbox ei enää julkaise kuukausittaisia päivityksiä uusien taaksepäin yhteensopivien pelien statuksesta, joten omaa digikirjastoaan kannattaa pitää silmällä tarkkaan.

Lähde: Polygon, VG247

Lisää luettavaa