Microsoftin asiakirjakömmähdys on poikinut lisää vahvistamattomia tietoja tulevista pelijulkaisuista.

Yhtiö lipsautti aikaisemmin tällä viikolla julkisuuteen tukun peittämättömiä asiakirjoja, jotka paljastivat tietoja niin Xboxin konsolisuunnitelmista kuin Bethesdan peleistäkin. Nyt asiakirjoista on löydetty tietoja myös uudesta Red Dead Redemption -julkaisusta.

Asiakirjojen mukaan Microsoftin johto arvioi viime toukokuussa lähetetyissä sähköposteissa mahdollisia Xbox Game Pass -julkaisuja. Viestien joukosta paljastui suunnitelma Red Dead Redemption 2:n julkaisemisesta nykykonsoleille päivitettynä versiona. Silloisen tiedon valossa pelin olisi määrä saapua Xbox Series X/S:lle ja PS5:lle tilivuoden 2023 toisen neljänneksen loppuun mennessä, eli viime syyskuun loppuun mennessä.

Tuolloin kaavailtu aikataulu ei kuitenkaan ole toteutunut Red Dead Redemption 2:n uusintajulkaisun osalta. Tämä voi tarkoittaa julkaisun peruuntumista, mutta Rockstar Games saattaa yhä suunnitella pelin tuomista myös nykykonsoleille.

Microsoft tai Rockstar eivät ole kommentoineet Red Dead Redemption 2:n päivitystä. Xbox-pomo Phil Spencer kuitenkin kertoi asiakirjavuodon sisältäneen joukon vanhoja asiakirjoja ja viestejä ja totesi suunnitelmien muuttuneen vuosien varrella.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa