Red Dead Redemption 2 -ääninäyttelijä on varma pelisarjan jatkosta – ei kuitenkaan usko olevansa itse mukana

Arthur Morgania esittänyt Roger Clark kertoi näkemyksensä Red Dead Redemptionin jatkosta.

7.12.2023 09:10

Grand Theft Auto VItrailerin julkaisu on kirvoittanut keskustelua myös Rockstar Gamesin toisen suurpelisarjan jatkosta.

Red Dead Redemption 2:n julkaisusta tuli lokakuussa kuluneeksi viisi vuotta. Viime konsolisukupolven parhaimmistoon lukeutuva lännenseikkailu on myös yksi kaikkien aikojen myydyimmistä videopeleistä, joten jatko-osa tuskin tulisi kenellekään suurena yllätyksenä.

Asiaan on ottanut kantaa verkossa myös Red Dead Redemption 2:n päähenkilö Arthur Morganille äänensä lainannut näyttelijä. Twitter-keskusteluun osallistunut Arthurin esittäjä Roger Clark kertoo olevansa varma, että pääsemme vielä jokin päivä näkemään Red Dead Redemption 3:n. Clark ei kuitenkaan osaa arvailla, milloin kyseinen päivä voisi koittaa.

Clark ei myöskään usko, että häntä nähdään pelisarjan kolmannessa osassa – ainakaan Arthurin roolissa. Hänen arvelee, että Arthurin tarina on kerrottu toisessa osassa kattavasti, eikä hahmoa näin ollen nähtäisi enää Red Dead Redemption 3:ssa.

Rockstar Games on tapansa mukaan ollut vaitonainen mahdollisesta tulevasta Red Dead Redemption -pelistä. Studio on paraikaa keskittynyt viimeistelemään odotettua Grand Theft Auto VI:tä, jonka on määrä saapua vuoden 2025 aikana nykykonsoleille. Vastikään paljastetun pelin menestys näyttää jo etukäteen lähes taatulta, sillä ensitraileri on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista trailereista YouTubessa.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa