Red Dead Online sai lisää battle royale -henkistä toimintaa – pelaajien väliseen vuorovaikutukseen luvassa myös viilauksia

Red Dead Onlinen kehittyminen jatkuu uudella pelitilalla ja hajanaisilla viilauksilla.

15.1.2019 17:50

Hiljalleen beta-kuosissaan kehittyvä Red Dead Online on laajentunut jälleen yhdellä kovin battle royale -tyylisellä pelitilalla. Gun Rush -nimisessä tilassa maksimissaan 32 pelaajaa lähtevät kamppailemaan selviytymisestä jatkuvasti pienevällä pelialueella tarkoituksenaan haravoida ympäristöstä aseistusta ja ammuksia hommaa helpottamaan.

Koettavissa Gun Rush on niin tiimipohjaisena kuin kaikki kaikkia vastaan -tyylisenä selkkauksena.

Aiemmin pelissä on ollut pelattavissa yhtälailla battle royaleen verrattu Make It Count -tila. Myös siinä kamppailemaan on lähdetty pienenevällä pelialueella, mutta siinä pelaajat varustetaan tilan tyypistä riippuen kaikki joko jousilla tai rajatuilla heittoveitsillä. Periaatteessa Gun Rushin pitäisi olla siis hieman aggressiviisempi kokonaisuus.

Red Dead Onlinen lähitulevaisuutta Rockstar on valottanut samaan syssyy kevyesti. Tuoreen pelattavan ja saavutettavan osalta luvassa pitäisi olla piakkoin vielä ainakin uusia kilpa-ajoja, showdown-tiloja ja lisää pukineita sekä eleitä. Hiljalleen uutta puuhailtavaakin on luvassa päivittäisillä haasteilla.

Viilauksia on niitäkin tulossa ja seuraavaksi niitä kelpaa odottaa pelaajien väliseen vuorovaikuttamiseen. Rockstar lupaa, että rikoksia, kuten murhia, suorittavien pelaajien elämää vaikeutetaan piakkoin näihin kohdistettavilla etsintäkuulutuksilla, jotka usuttavat palkkiometsästät aggressiivisesti näiden perään, mikäli he eivät käy tarpeeksi ajoissa maksamassa rikoksistaan omasta pussistaan. Pelaajien vähänkään kaukaisempia sijainteja ei enää mainosteta muille selkeästi, minkä lisäksi aggressiivisten pelaajien välttelyn mahdollistava parley-ominaisuus on pian helpompi aktivoida päälle.

Tietysti pitkin vuotta Red Dead Onlineen on luvassa hajanaisesti niin uusia tehtäviä kuin erikoistapahtumiakin. Tästä viikosta alkaen Xbox-pelaajat ovat päässeet käsiksi myös alunperin PS4-pelaajille yksinoikeudella annettuihin pieniin lisävarusteisiin, kuten alligaattorin nahasta tehtyyn satulaan ja erikoislaatuisempaan aloitushevoseen.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa