Reaaliaikastrategia Grey Goo rakentaa uutta perinteiden pohjalta

Strategiagenren konkareita tavalla jos toisella pursuava Petroglyph on julkistanut tuoreen Grey Goo -pelinsä lupaillen modernia RTS-kokemusta.

16.3.2014 11:30

Strategiapelistudio Westwoodin raunioista aikoinaan kipinän saanut pelitalo Petroglyph on valmis puhumaan uusimmasta pelistään. Kehitteillä yhtiössä on nyt Grey Goo -niminen kokemus, joka kehittäjilleen tuttavalliseen tapaan on jälleen yksi reaaliaikanaksutteluksi luokiteltavissa oleva tuote.

Petroglyphin suunnalta lupaillaan, että tulossa on moderni strategiapeli, joka rakentuu perinteiden ympärille. Pelillisesti tämä tarkoittaa, että tiedossa on niin tukikohtien rakentelua kuin myös yksiköiden hallintaakin, mitä nyt monissa vastaavissa peleissä nähtyjen turhauttavien osasten pitäisi tällä kertaa loistaa poissaolollaan.

Grey Goossa toiminnan keskellä nähdään kolme sotaan ajautunutta osapuolta, joista kunkin on määrä toimia omalla tyylillään. Pelaamaan näillä pääsee luonnollisesti niin yksin- kuin moninpelinkin muodossa, joihin luvataan mukaan pelaajien toimiin reagoivaa ”oppivaa” tekoälyä.

Yhteistyössä julkaisija Grey Boxin kanssa Grey Goo on tarkoitus saada Steamiin vielä kuluvan vuoden syksyllä.

Lähde: Petroglyph

Lisää luettavaa