Rawr! Uudessa Hearthstone-laajennuksessa mellastetaan dinosauruksilla, elementaaleilla ja tehtävillä

Uusi Hearthstone-laajennusosa Journey to Un’Goro ja se tuo mukanaan taas 135 uutta korttia.

27.2.2017 19:20

Journey to Un’Goro on seuraava Blizzard-korttipeli Hearthstoneen matkalla oleva laajennus. Tuoretta sisältöä on odotettavissa peliin huhtikuun aikana kaikkiaan 135 uuden kortin muodossa.

Tuoreilla korteilla Blizzard esittelee Hearthstoneen uuden Elemental-kätyriluokan sekä Adapt-erikoiskyvyn, joka mahdollistaa kyseisen kortin voimistamisen yhdellä kolmella satunnaisesti valitulla bonuksella. Journey to Un’Goron julkaisussa bonuksia on kaikkiaan kymmenen kappaletta ja ne voivat esimerkiksi lisätä kortin hyökkäysvoimaa tai antaa vaikkapa näille Divine Shieldin käyttöön.

Merkittävä uudistus ovat myös täysin uudet Quest-kortit. Niitä käyttämällä pelaajat asettavat itselleen tietynlaisia ottelun aikana tehtäviä tavoitteita, jotka suorittamalla nämä palkitaan jollain positiviisella asialla. Ensimmäinen paljastettu Quest-kortti on ollut Awaken the Makers, joka kehoittaa pelaajaa kutsumaan taistoon yhteensä seitsemän Deathrattle-kyvyllä varustettua kätyriä. Kun tämän on tehty, saa pelaaja käyttöönsä erityisen vahvan Amara, Warden of Hope -kortin, joka hyvän taistelukyvyn omaamisen lisäksi nostaa pelaajan elinvoiman 40 pisteeseen.

Journey to Un’Goron myötä myös kokonaan uusi Hearthstone-kausi käynnistyy. Tämän myötä Hearthstonen perustila päästää eläkkeelle siis jälleen yhden joukon yli kaksi vuotta vanhoja kortteja. 

Ensiesittelyn uudesta laajennuksesta voi katsastaa läpi alta löytyvästä videosta. Ensimmäisiä kortteja voi ihmetellä myös uutiskuvan alta löytyvästä kuvagalleriasta.

Lähde: Hearthstone, Polygon

Lisää luettavaa