On aika vetää saappaita jalkaan, sillä paluu merenalaiseen kaupunkiin on ovella. Julkaisija 2K Games on saanut varmistettua, että BioShock Infiniten lisäseikkailu Burial at Sea – Episode 1 on ladattavissa 12. marraskuuta alkaen.

Burial at Sean myötä kehittysstudio Irrational Games kertoo tarinan, jossa Infiniten päähenkilöt Booker ja Elizabeth elävät Rapture-kaupungin viimeisiä kunniallisia hetkiä varsin film noir -henkisissä tunnelmissa. Laajennus pyrkiikin yhdistelemään sekä Infiniten että alkuperäisen BioShockin parhaimpia puolia hiotun resurssienhallinnan avulla, ja nähdäänpä mukana lisäksi hieman enemmän hiippailuakin painottavaa toimintaa.

Myös ase- ja varustetarjontaa on päivitetty lisäseikkailun myötä laajempaan kuosiin.

Itsenäisesti ostettuna Burial at Sean ensimmäisen osan voi napata itselleen noin 15 eurolla. Se kuuluu kuitenkin myös osaksi noin 20 euron hintaista kausikorttia, jonka ostajat saavat lisäksi Burial at Sean kakkosepisodin ja jo ilmestyneen Clash in the Clouds -lisäsisältöpaketin ilman lisäveloituksia.

Burial at Sea – Episode 2:n julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa. Jo nyt on kuitenkin varmistettu, että siinä pelaajat pääsevät ohjaamaan Elizabethia varsin hiippailuhenkisissä merkeissä.

Lähde: Take-Two

Lisää luettavaa