Rallipelaaminen jatkuu tänä vuonna WRC 4:n lisenssoiduilla teillä

Milestonen WRC-sarja jatkaa eloaan vuonna 2013 WRC FIA World Rally Championship 4:n voimin. Mukaan luvataan niin realismia kuin myös aiempaa parempaa grafiikkaa.

25.7.2013 13:39

Italialaispelistudio Milestone jatkaa tänäkin vuonna toimintaansa rallipelien parissa. Yhteistyönä julkaisija Bigben Interactiven kanssa kehittäjät ovat tänään torstaina julkistaneet WRC FIA World Rally Championship 4 -pelin niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Vitalle kuin pc:llekin.

Sarjan neljännen osan on luonnollisesti määrä näyttää, kuulostaa ja tuntua paremmalta kuin aikaisemmat tuotokset. Mukana nähdään niin uusittua valaistusta kuin tuoreita sääefektejäkin, kun taas koko pelikokemusta kuvaillaan kokonaisuutena jännittäväksi mutta myös helposti lähestyttäväksi.

Kuten tuoreelta rallipeliltä voi myös odottaa, hyödyntää peli viimeisintä WRC-lisenssiä ja tarjoaa näin kaikki vuoden 2013 MM-kauden rallit ja johtavat autotiimit kuskeineen käyttöön. Kaikesta tästä ilon voi repiä irti muun muassa pelin uudistetun uratilan ja dynaamiseksi kuvaillun moninpelin välityksellä.

WRC 4:n julkaisun on tarkoitus tapahtua tulevan lokakuun aikana.

Lähde: Milestone

Lisää luettavaa