Rallia, ritareita ja luolastoropetusta – tässä Games with Goldin marraskuiset lahjapelit

Marraskuun Games with Gold -pelit ovat selvillä. Toivottavasti tykkäät numerosta kolme.

28.10.2015 19:10

Niin järkyttävältä kuin se kuulostaakin, on marraskuu käynnistymässä tällä viikolla. Asiasta on muistuttanut nyt viimeisimpänä Microsoft, joka on paljastanut, mitä pelejä se tarjoaa Xbox Liven kultajäsenille ensi kuussa osana Games with Gold -ohjelmaansa.

Xbox One -pelien osalta marraskuu tuo mukanaan pelattavaksi niin sekä pulmaseikkailupeli Pneuma: Breath of Lifen sekä moninpelihupailuun luottavan Knight Squadin. Peleistä Pneuma on saatavilla aina marraskuun alusta kuun loppuun, kun taas Knight Squadia jaellaan pelaajille aina marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin asti.

Games with Goldin Xbox 360 -pelitarjontaan kuuluvat marraskuussa vastaavasti sekä kuun alusta aina sen puoliväliin asti jaettava Dirt 3 sekä marraskuun loppupuoliskon ajan saatavilla oleva Dungeon Siege III. Huomioida kannattaa, että kun Xbox One saa marraskuun 12. päivä alkaen virallisesti taaksepäin yhteensopivuuden Xbox 360 -peleille, voi sekä Dirtia, Dungeon Siegea että myös kaikkia vastuisuudessa Games with Goldin kautta jaettavia Xbox 360 -pelejä pelata Xbox Onea käyttäen.

Kirjoitushetkellä Games with Gold tarjoaa pelattavaksi niin The Walking Deadin ensimmäistä tuotantokautta Xbox Onelle ja Xbox 360:lle sekä Valiant Heartsia Xbox Onelle.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa