Verkkoräiskimistä leppoisan lennokkaalla asenteella lähestyvä Rocket Arena on paljastunut. Peliä on julkaisemassa Nexon America ja kehittämässä Final Strike Games, jotka tavoittelevat sitä ensin ulos Xbox Onelle ja pc:lle alustojen välistä räiskimistä tukien. Jossain vaiheessa PlayStation 4 -version pitäisi myös liittyä vielä joukkoon.

Rocket Arenaa ei sovi sekoittaa samaa nimeä kantaneeseen Quake-modiin, vaikka hajanaisia yhtäläisyyksiä näiden välillä kyllä on. Uutuuspeli keskittyy täysin ohjushippaan, jota harrastetaan vauhdikkaissa merkeissä areenamaisilla taistelukentillä. Raketeillä ei suoranaisesti kuitenkaan tapeta muita, vaan vahingon kautta kilpailijoitaan voi lennättää ulos pelialueilta hieman Super Smash Bros. -hengessä.

Hyppysellinen Overwatchin kaltaista sankaritoimintaa on myös tarjolla. Rocket Arena tarjoaa pelattavaksi nimittäin kourallisen erilaisia hahmoja, joilla on kaikilla omat spesifiset varusteena ja kykynsä, joilla nämä voivat räjäytellä kilpatovereitaan.

Ensimmäiset voivat päästä Rocket Arenaan käsiksi pc:llä jo 23.-29. toukokuuta järjestettävän suljetun betan myötä. Kokeiltavaksi se tarjoaa neljä eri pelitilaa, joissa tavoitteet vaihtuvat suoraviivaisemmasta vastustajien eliminoinnista pelialueiden valloitukseen, pallopelaamiseen ja yhteistyövetoiseen horde-toimintaan, Ensisijaisesti pelaaminen tapahtuu kolmihenkisissä joukkueissa.

Mukaan betaan voi ilmoittautua pelin kotisivujen kautta.

Lähde: Nexon

Lisää luettavaa