”Rakastettu strategiasarja” saamassa uuden osan Microsoftilta

Microsoftilla näyttäisi olevan työn alla uusi strategiapeli, jolla on jotain tekemistä "rakastetun" pelisarjan kanssa.

10.1.2015 05:04

Microsoft on tuottamassa uutta osaa jonkinlaiseen ”rakastettuun strategiasarjaan”, yhtiön työilmoitus paljastaa. Kyseisessä ilmoituksessa ohjelmistojätti hakee ohjelmistoinsinööriä Decisive Games -tiimiinsä, joka parhaillaan on muodostamassa uutta studiota edellä mainitun pelin kehitystä varten.

Työilmoituksen mukaan työtä hakeva henkilö saattaa päätyä työstämään uuden sukupolven pelejä niin Windows- kuin Xbox-alustoille. Hakijalta vaaditaankin kokemusta muun muassa joko DirectX 11:n, Xbox 360:n tai Xbox Onen ohjelmointirajapinnan käytöstä. Mitä tulee itse Decisive Gamesin uuteen peliin, suunnataan sitä Microsoftin työilmoituksen mukaan uudelle pelaajasukupolvelle.

Vielä ei tietenkään ole varmuutta siitä, mistä ihmeen pelisarjasta Microsoft mahtaakaan lopulta puhua. Varmuudella kuitenkin jo tiedetään, että Microsoft omistaa edelleen oikeudet vanhaan kunnon Age of Empires -sarjaan, joka on vieläkin kiistatta yhtiön suurin strategianimike. Toki toiveita esimerkiksi Halo Warsinkin paluusta voinee kuitenkin myös elätellä.

Lähde: Microsoft Careers, All Games Beta

Lisää luettavaa