Jättimäinen megalodon-hai paljasti itsensä Battlefield 4:ssä

Innokkaat Battlefield 4 -fanit ovat alkaneet löytää kiusoitellun megalodon-jättihain pelin uuden karttapaketin syvyyksistä.

5.4.2014 00:41

Useille innokkaille Battlefield-pelaajille unettomia öitä aiheuttanut megalodon-jättihai on löytynyt Battlefield 4:stä. Jo viime vuonna pelissä vihjailtu salaisuus onnistuttiin saamaan videolle tällä viikolla, kun Battlefield 4:n Naval Strike -karttapaketti rantautui viimein pc:lle Battlefield Premium -jäsenille.

Oheisen YouTube-videon tehnyt käyttäjä jackfrags on yksi ensimmäisiä henkilöitä, joka onnistui kaivamaan hain esiin piilostaan. Otus on mahdollista saada ilmestymään keskelle taistelutannerta kokoamalla uudessa Nansha Strike -kartassa kymmenen sotilasta alueelta löytyvän poijun ympärille.

Ainakin toistaiseksi jättihai näyttäisi olevan vain hupaisa uuteen Battlefield 4:n karttapakettiin sijoitettu salaisuus ilman erityisempiä hyötyjä. Kun megalodonin saa kutsuttua, loikkaa se lähinnä merestä hetkeksi ilmaan sukeltaen lopulta takaisin veteen vieden samalla varomattomat poijulle eksyneet sotilaat mukanaan.

Vielä kirjoitushetkelläkin Battlefield 4:n Naval Strike -laajennus on saatavilla vain Premium-jäsenyyden hankkineille räiskijöille. Ilman jäsenyyttä paketin voi ostaa huhtikuun 15. päivä. Alkujaan laajemman julkaisun piti tapahtua jo 8. päivä, mutta teknisten ongelmien siivittämänä DICE ja EA päättivät lykätä sitä viikolla.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa