Räiskintäpelien kaavaa rikkova Raiders of the Broken Planet valmistautuu toiseen iskuunsa

Raiders of the Broken Planetin toinen maksullinen kampanja Wardog Fury saapuu ensi viikolla neljän uuden tehtävän ja kolmen hahmon kera.

25.11.2017 22:00

MercurySteam on jatkamassa ensi viikolla erikoislaatuista Raiders of the Broken Planetia. Pelin toinen maksullinen kampanja Wardog Fury ilmestyy marraskuun 30. päivä saapuen samanaikaisesti Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Hintaa kampanjalle kertyy kympin verran. Uusina asioina se lisää Raiders of the Broken Planetsiin neljä uutta tehtävää. Pelille ominaiseen tyyliin kukin tehtävistä on pelattavissa yksikseen, neljän pelaajan yhteistyönä ja asynkroniseen neljä yhtä vastaan -malliin. Kaikille pelin pelaajille annetaan samalla käyttöön kolme uutta hahmoa.

Pelikuvaa ja vilauksia tuoreeseen tarinasisältöön saa Wardog Furyn virallisella trailerilla.

Tähän asti Raiders of the Broken Planetiin on julkaistu periaatteessa kaksi kampanjaa. Näistä sen tutoriaalina toimiva Eternal Soldier on saatavilla ilmaiseksi, kun taas sen ensimmäinen maksullinen kampanja Alien Myths kustantaa sekin kympin. Wardog Furyn jälkeen pelin pitäisi saada vielä ainakin yhden uuden maksullisen kampanjan.

Lisää luettavaa