Räiskintäpeli Raiders of the Broken Planet muuttaa nimeään ja muuttuu ilmaispelattavaksi

MercurySteamin verkkoräiskintä Raiders of the Broken Planet nimetään uusiksi tulevien muutosten myötä.

22.7.2018 08:07

MercurySteamin räiskintäpeli Raiders of the Broken Planet tunnetaan jatkossa Spacelordsina, minkä lisäksi se muutetaan täysin ilmaispelattavaksi elokuussa.

Tekijöiden mukaan kyseessä ei ole vain kosmeettinen muutos, vaan Spacelords on heidän sanoin kokonaan uusi peli, joka rakennetaan Raiders of the Broken Planetin päälle.

Alkuperäisessä konseptissa emopeli oli ladattavissa ilmaiseksi, mutta siihen julkaistavat tarinakampanjat myytiin noin kymmenen euron hintaisina. Tekijöiden mukaan suunnitelma ei kuitenkaan toiminut odotetusti, joten muutos kokonaan ilmaiseen rahoitusmalliin on kehittäjien mukaan ainoa keino saada tavoiteltu miljoonayhteisö.

Spacelords-nimimuutosta kehittäjät puolustavat puolestaan sillä, ettei peli enää keskity ainoastaan Broken Planetin raiders-osapuoleen, vaan lukuisiin eri lahkoihin, jotka havittelevat planeetan myyttistä Aleph-resurssia. Taustatarinoiden ja maailman luvataankin säilyvän nimenvaihdoksesta huolimatta samana, mutta sitä tarkastellaan jatkossa vain aiempaa laajemmasta vinkkelistä.

Raiders of the Broken Planet vaihtaa nimensä ja muuttuu ilmaiseksi 23. elokuuta, jolloin julkaistaan myös pelin neljäs kampanja, Council Apocalypse. Laajennus sisältää neljä uutta tehtävää sekä Valeria-nimisen palkattavan soturin.

Pelistä jo entuudestaan maksaneille tarjotaan puolestaan laadukasta yksinoikeussisältöä, jota ei voi saada mitenkään muuten. Lisätietoja näistä saadaan myöhemmin.

Spacelords julkaistaan uudistettuna pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 23. elokuuta.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa