Räiskintäklassikot Turok ja Turok 2 remasteroidaan pc:lle

Turok: Dinosaur Hunter ja jatko-osa Turok 2: Seeds of Evil tekevät paluun kiillotetussa muodossa pc:llä.

27.8.2015 06:00

90-luvun räiskintäpeliklassikot Turok: Dinosaur Hunter ja Turok 2: Seeds of Evil tuodaan päivitettynä pc-pelaajien ulottuville, Night Dive Studios on paljastanut.

Alun perin vuonna 1997 ja 1998 Nintendo 64:lle julkaistut Turok ja Turok 2 julkaistaan vain pc:lle remasteroituina versioina. Vanhojen pc-pelien restaurointiin erikoistuneen Night Dive Studiosin tiedotteen mukaan pelit julkaistaan moderneille tietokoneille sovitettuina versioina parannelluilla grafiikoilla ja muilla uudistuksilla varustettuna.

Night Dive Studios ei toistaiseksi ole paljastanut Turok– ja Turok 2 -uusintajulkaisujen julkaisuaikataulua, mutta pelien kerrotaan saapuvan myyntiin Steamiin, Humble Bundle -kauppaan, GOG.comiin, GamersGateen, Greenman Gamingiin sekä kehittäjän omalle verkkosivulle. Peleistä julkaistiin tässä vaiheessa joukko kuvakaappauksia, jotka ovat katsottavissa jutun ylälaidan galleriassa.

Turok-nimen alla julkaistiin vuosien 1997-2008 välillä kaikkiaan kuusi peliä. Räiskintäpelisarjan menestys hyytyi kuitenkin kahden ensimmäisen osan jälkeen, ja vuonna 2008 julkaistu Propaganda Gamesin kehittämä Turok tuomittiin kriitikoiden toimesta varsin keskinkertaiseksi tekeleeksi.

Lähde: Night Dive Studios

Lisää luettavaa