Räiskintäjätti palaa syksyllä – Call of Duty: Modern Warfare II sai julkaisupäivän

Yksityiskohdat ovat muuten pelistä vielä vähissä.

25.5.2022 00:20

Call of Duty: Modern Warfare II julkaistaan 28. lokakuuta 2022, Activision ja Infinity Ward ovat vahvistaneet.

Tutustua nimestä huolimatta pelillä ei ole suoranaisesti mitään tekemistä vuoden 2009 Modern Warfare 2:n kanssa, vaan se toimii jatko-osana vuonna 2019 nähdylle uudemmalle Call of Duty: Modern Warfarelle.

Hieman erikoisesti uudesta räiskintäpelistä on vahvistettu toistaiseksi vasta hyvin vähän yksityiskohtia. Tuore taidevideokin kertoo julkaisupäivän ohella lähinnä, että Call of Duty -peleissä aiemminkin nähty Task Force 141 tekee paluun tuoreen pelin myötä. Tämä tarkoittaa, että mukana ovat heilumassa niin kapteeni John Pricen, Simon “Ghost” Rileyn, John “Soap” MacTavishin sekä Kyle ’Gaz’ Garrickin kaltaiset hahmot. Myös Meksikon erikoisjoukoista lähtöisin oleva uusi kasvo eversti Alejandro Vargas liittyy mukaan joukkoon.

Video vaikuttaisi myös vihjaavan, että kunnollisen paljastuksen Modern Warfare II saisi viimein kesäkuun 8. päivä.

Noin muuten Activision on kuvaillut peliä tähän asti vain toteamalla, kuinka tulossa on sarjan tähän asti edistyinein osa, joka toimii myös uuden Call of Duty -aikakauden alkuna. Huhut ovat antaneet ymmärtää, että pelin kampanjassa eräänlainen moraalijärjestelmä ja valinnat olisivat isossa roolissa. Samoihin aikoihin uutukaisen kanssa battle royale -räiskintä Warzonen pitäisi senkin saada myös uusi osa.

Alustoja Call of Duty: Modern Warfare II:lle ei ole toistaiseksi niitäkään vahvistettu.

Lisää luettavaa