Ubisoft on esitellyt Rainbow Six Siegen seuraavan operaattorin.

Verkkoräiskintäpelin tulevalla Heavy Mettle -kaudella saapuva Ram on uusi Redhammer-joukkoon kuuluva pelattava hahmo. Korealaisoperaattori keskittyy ennen kaikkea tuhon tekemiseen.

Ram on varustettu panssaroidulla BU-GI -droonilla, joka pystyy jyräämään läpi tuhottavien lattioiden, barrikadien ja puolustuksen virittämien ansojen. Droonin kuvataan myös pitävän häiritsevää ääntä, mikä peittää alleen tiimitovereiden toimet. Aseistuksekseen Ram saa LMG-E -konekiväärin tai R4-C -rynnäkkökiväärin, joiden lisäksi pelaajat voivat valita vaihtoehtoiseksi aseekseen ITA12S-haulikon tai MK1-pistoolin.

Rainbow Six Siege saa lisäksi muita uudistuksia uudella kaudella. Mukana on esimerkiksi uusi kepeämpi Weapon Roulette -pelimuoto, jossa pelaajien aseistus vaihtuu säännöllisin väliajoin. Lisäksi päivityksen kerrotaan vahvistavan merkittävästi haulikoita säätämällä niiden hajontaa, kantamaa ja vahinkoa. Päivitys vahvistaa myös Grim-, Fuze- ja Frost-operaattoreita hienosäätämällä näiden erikoisvekottimien toimintaa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa