Rainbow Six Siege valmistautuu neljänteen sisällön täytteiseen vuoteen – Operation Burnt Horizon häämöttää jo horisontissa

Ubisoftin suosittu räiskintäpeli ei hellitä lisäsisällön suhteen tänäkään vuonna.

11.2.2019 08:56

Ubisoftin tiimiräiskintä Rainbow Six Siege ei näytä elpymisen merkkejä, kun yhtiö on käynnistänyt pelin alkavan neljännen vuoden sisällöstä vihjailun.

Neljäs vuosi käynnistyy Operation Burnt Horizonilla, joka tuo räiskintäpeliin uusia tuulia Australiasta. Tuttuun tapaan sisältöpaketti kattaa kaksi uutta hahmoluokkaa, yhden hyökkääjille ja yhden puolustajille, sekä yhden Australiaan sijoittuvan kartan.

Studio ei ole virallisesti julkistanut vielä tulevia hahmoja, mutta kaksikko on saattanut paljastua vahingossa jo etukäteen. Reddit-käyttäjä Doc Main löysi pelin kotisivuilta kuvan kaksikosta, jotka kantavat nimeä Gridlock ja Mozzie. Heidän infossa kerrotaan heidän olevan ystävyksiä, jotka taistelivat yhdessä vuosisadan tulipaloa vastaan.

Uudesta kartasta Ubisoft paljastaa jo sen verran, että kyseessä on erämaahan sijoittuva huoltoasema, jossa on muun muassa lahjakauppa sekä pikaruokala.

Operation Burnt Horizon paljastetaan virallisesti 17. helmikuuta Rainbow Six Invitational -tapahtumassa.

Lähde: Ubisoft, Reddit

Lisää luettavaa