Ubisoft on paljastanut uuden tilauspalvelun Rainbow Six Siege -räiskintäpelille.

Jo yhdeksättä vuottaan elävän verkkoräiskinnän uuden kauden yhteydessä paljastettu R6 Membership on tilauspalvelu, jonka jäsenet pääsevät käsiksi säännöllisesti päivittyvään sisältöön. Tilaajille on luvassa esimerkiksi kuukausittaisia kosmetiikkapaketteja sekä ajoittain vaihtuvaa yksinoikeussisältöä. Palvelu sisältää myös Rainbow Six Siegen premium-tason battle passin sekä 10 battle pass -tason ohitusta joka kuukausi.

Noin 10 euron kuukausimaksulla tai 80 euron vuosimaksulla tarjolle tuleva jäsenyys sai välittömästi tyrmäyksen Rainbow Six Siege -pelaajilta. Manchesterin Major-turnauksessa tehty paljastus sai vastaansa buuauksia ja huutelua, ja vastaava sävy on jatkunut myös peliin liittyvissä verkkokeskusteluissa, joissa on esimerkiksi vaadittu tilausmallin boikotointia peliyhteisöltä.

Uuden tilausmallin lisäksi seuraavan Siege-kauden paljastettiin tuovan myös muita uudistuksia. Mukana on esimerkiksi täydeksi remasteroinniksi kutsuttu uudistus pelin perusoperaattori Recruitista, joka saa uuden ilmeen sekä hyökkäys- ja puolustusarkkityypit, joilla hahmon varustusta voi sovittaa paremmin tilanteeseen sopivaksi. Koska tulossa ei ole uutta operaattoria, saavat battle passin ostavat pelaajat avata yhden operaattorin nykyisistä hahmoista tai 600 R6-krediittiä, mikäli he ovat jo avanneet kaikki hahmot.

Seuraava Rainbow Six Siege -kausi saapuu tilauspalveluineen kesäkuussa.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa