Raiders of the Broken Planet päivättiin – kaikki pääsevät mukaan ilmaiseksi

Castlevania-sarjaa tehneen MercurySteamin uusi itsenäisesti tekemä yhteistyöpeli Raiders of the Broken Planet on lähtöasetelmissa syyskuuta varten.

19.8.2017 12:15

Espanjalaiskehittäjä MercurySteamilta ei ole saatu uutta peliä toviin, mutta tähän on tulossa muutos 22. syyskuuta. Studion itsenäisesti kehittämä Raiders of the Broken Planet tekee tuolloin debyyttinsä ja hieman erilaisemmassa kuosissa kuin sen aiemmat tuotokset.

Saataville syyskuussa Raiders of the Broken Planetista saadaan ensinnäkin sen ilmainen tutoriaali, joka koostuu kahdesta pitkäksi luvatusta tehtävästä ja pääsystä pelin kaikkiin yksin- ja moninpelitiloihin. Mikäli räiskiminen kiinnostaa vielä tämänkin jälkeen, voi pelin ensimmäiseen kampanjaan käyttää kympin ja saada näin kehittäjien mukaan tunneiksi lisäpelattavaa uusilla hahmoilla ja tehtävillä.

Lisää vastaavanlaisia kampanjoita peliin on suunniteltu ainakin kolmen kappaleen edestä.

Ennen kaikkea Raiders of the Broken Planet on suunniteltu ajatellen maksimissaan neljän pelaajan yhteistyöpeluuta, johon viides pelaaja voi liittyä mukaan tukien tekoälyvihollisia. Kehitteillä peli on ollut Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Raiders of the Broken Planetin lisäksi MercurySteamilta saadaan syyskuussa myös uusi 3DS-peli. Kyseessä on yhdessä Nintendon kanssa tehty Metroid: Samus Returns. Aiemmin studio on tullut parhaiten tunnetuksi Castlevania: Lords of Shadow -peleistään.

Lisää luettavaa