Eräänlaisessa beta-testissä nyt jo tovin aikaa ollut Quake Champions on aloittamassa ensi viikolla uuden vaiheen elämässään. Elokuun 22. päivä peliä aletaan myydä early access -muodossa, minkä yhteydessä se saapuu samalla Bethesda.netin lisäksi pelattavaksi myös Steamin kautta.

Vaikka Quake Championsin on tarkoitus olla valmistuessaan ilmaispeli, voivat sitä ainakin näin early access -vaiheen alussa pelata uudet pelaajat vain maksua vastaan. Hintaa pelille kertyy kyseisessä muodossa noin 30 euroa, mikä takaa pääsyn kaikkiin sen nykyisiin ja tuleviin hahmoihin ja antaa myös hieman ylimääräistä kosmeettista sälää. Tulevaisuudessa vastaavasta tarjonnasta joutuu maksamaan kympin enemmän.

Pelin betaa pelanneille Quake Championsin peluuta voi jatkaa sen rajatussa ilmaispelimuodossa Bethesda.netin kautta. Betan kokeneille early access -versio sisältää jo heti alussa joukon uutta sisältöä. Tarjolla on kaksi uutta karttaa, ääni-chat, haasteita sekä kartoista löytyviä keräilyesineitä. Doom-sarjan räiskintäsankari saapuu sekin samalla peliin.

Virallista julkaisuajankohtaa Quake Championsille ei ole vielä annettu.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa