Hyvästä menestyksestä pc:llä jo varhaisjulkaisvaiheessaan nauttinut Dead Cells on vahvistunut konsoleille. Pelin tehnyt ranskalaiskehittäjä Motion Twin on ilmoittanut vahvistaneensa tiimiään tuodakseen luomuksensa vielä omin voimin myös Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Virallista julkaisuajankohtaa Dead Cellilla ei ole vielä konsoleilla tai edes pc:llä, mutta sen valmistumista on tavoiteltu kyllä tälle vuodelle. Ensisijaisena pyrkimyksenä Motion Twinilla olisi saada peli samaan aikaan valmiiksi kaikkia alustoja varten, mutta mitään täyttä lupausta se ei ole uskaltanut asian suhteen kuitenkaan antaa. Parhaillaan studiossa myös sumplitaan, missä vaiheessa kesää Dead Cell saadaan Windows-koneiden lisäksi Macille ja Linuxille.

Pc:n early access -pelien joukossa Dead Cells on ollut saatavilla viime toukokuusta alkaen kehittyen hiljalleen fanipalautteen saattamana. Sivulta kuvattu ja satunnaisesti muodostuvia kenttiä tarjoileva toimintanimike on myynyt jo reilut 600 000 kappaletta. 

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa