PlayerUnknown’s Battlegroundsin tekijät ovat reagoineet pelaajien antamaan palautteeseen tasoeron kasvusta. Uusien pelaajien karkottamisesta huolissaan olevat kehittäjät ilmoittivat bottien olevan tulossa taistelukentille konsoleilla.

– Tarjotaksemme useammille pelaajille mahdollisuuden hioa taitojaan ja nauttia PUBG:sta, olemme päättäneet lisätä botit päivityksessä 7.1, konsolipuolen projektijohtaja Joon H. Choi kertoi blogikirjoituksessaan. 

PUBG Corpin mukaan botit ovat tarpeeksi älykkäitä huomatakseen ympäristön aiheuttamat vaarat ja myös osaavan ottaa etäisyyden huomioon tulitaisteluissa. Niiden kehitystä myös jatketaan tulevissa päivityksissä, kun dataa niin tekoälyn ohjaamien kuin ihmishahmojenkin toiminnasta saadaan kerättyä lisää. Bottien kantaman ja niiden ruumiilta kerättävissä olevan aseistuksen pitäisi myös aina sopia meneillään olevaan pelin vaiheeseen. 

Kokeneemmat pelaajat kohtaavat botteja harvemmin. Mitä paremmin pelissä on menestynyt, niin sitä pienemmät todennäköisyydet botteihin törmäämiselle ovat. Lisäksi tulossa on uusi Ranked-tila, jossa botteja ei ole mukana ollenkaan. 

PUBG Corp uskoo, että bottien lisäämisen myötä myös uudet pelaajat pääsevät lähemmäksi kunnon battle royale -kokemusta. Aiemmin botteja on hyödynnetty myös pelin mobiiliversiossa.

Lähde: PUBG

Lisää luettavaa