PUBG-luoja Brendan Greene työstää nyt lohkoketjupeliä metaversumiin

Battle royale -buumia käynnistämässä ollut Brendan Green on valottanut tulevaisuudensuunnitelmiaan.

30.9.2022 06:01

PlayerUnknown’s Battlegroundsin luojana tunnetuksi tullut Brendan ’PlayerUnknown’ Greene on valottanut seuraavaa suurprojektiaan maailmalle.

Menestyksekkälle battle royale -pelille käyttäjänimensä lainannut Greene jätti PUBG:n taakseen jo muutama vuosi sitten. Tuolloin hänen kerrottiin perustaneen Amsterdamissa sijaitsevan PlayerUnknown Productionsin, jonka Greene on nyt kertonut kehittävän Artemis-nimellä tunnettua projektia.

Greene on kertonut Hit Points -sivuston haastattelussa Artemisin olevan virtuaalinen maailma, jossa pelaajat voivat pelata, elää ja luoda vapaasti. Metaversumin konseptista ammentavan pelin kerrotaan myös hyödyntävän lohkoketjuteknologiaa mahdollistamaan maailmassa tapahtuvan kaupankäynnin ja rahan ansaitsemisen.

Greenen mukaan Artemisin teknologian on määrä rakentua avoimeen lähdekoodiin ja hajautettuun omistukseen. Projektin taustalla ei Greenen mukaan olekaan halu tehdä rahaa, vaan luoda maailma, joka on rakennettu kaikkia varten.

– Sen täytyy olla tehty tietyllä tavalla. Tämä voidaan tehdä ainoastaan, jos se on tehty kaikille, eikä sitä ole tehty rahan vuoksi, Greene kertoo.

Lähde: Hit Points

Lisää luettavaa