Psykedeelistä kauneutta uhkuva Bound paljastui PlayStation 4:lle

Puolalaisstudio Plastic jatkaa kokeellisten PlayStation-pelien työstöä. Seuraavaksi studiolta on odotettavissa tanssia, tarinankerrontaa ja tasoloikintaa yhdistävä Bound.

4.12.2015 01:04

Erikoisista PlayStation 3 -tuotoksista Daturasta ja Linger in Shadowsista vastannut puolalaisstudio Plastic on paljastanut uusimman luomuksensa. Yhdessä God of War -kehittäjä Santa Monica Studion kanssa yhtiö on viime aikoina työstänyt PlayStation 4:lle Boundia, joka vaikuttaisi olevan jälleen yksi varsin erikoislaatuinen pelikokemus studiolta.

Yksinkertaistettuna Bound on kokeellinen 3D-tasohyppelypeli, jonka keskiössä nähdään modernin taiteen inspiroimassa maailmassa seikkaileva ballerina. Plasticin mukaan peli tulee nojaamaan erityisen vahvasti varsinkin tarinankerrontaan sen pyrkiessä tarjoamaan koettavaksi luonteeltaan varsin kypsän juonen. Sisuksistaan pelistä pitäisi löytyä kuitenkin myös niin sanotuille ydinpelaajille kohdistettu ”yksi suuri pulma”, jonka ratkaiseminen onnistuu vain kokonaisen yhteisön tekemän yhteistyön voimin.

– Olemme työstämässä siis ”epäpeliä”, joka on myös peli. Se on sinusta kiinni, kuinka haluat pelata sitä, Boundin ohjaaja Michal Staniszewski kertoo.

Boundin tunnelmallisen puolen rakentamisessa Plasticia on auttanut sekä tanssija Maria Udod että myös tämän koreografi Michal Adam Góral. Musiikkia peliin säveltää  Oleg ”Heinali” Shpudeiko, jonka työstä on kuultavissa näyte ohesta.

Boundille ei vielä toistaiseksi ole annettu julkaisuajankohtaa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa