Psykedeelisen persoonallinen Severed viipaloi raajoja myöhemmin tässä kuussa – katso tuore video

Guacameleen luonut kanadalaiskehittäjä DrinkBox Studios iskee taas huhtikuussa uudella Severed-pelillään.

11.4.2016 21:16

Pieni torontolainen pelitalo Drinkbox Studios on vahvistanut julkaisupäivän PlayStation Vitalle työstämälleen Severed-seikkailulle. Studion uusin peli sitten Guacameleen nähdään PlayStation Storessa 26. huhtikuuta, jolloin sen voi latailla omalle taskupleikkarilleen 15 eurolla.

Severed on hyvin vahvasti Vitan kosketusnäytön käyttöön nojaava kokonaisuus. Peli on käytännössä ensimmäisestä persoonasta kuvattu luolastoseikkailu, jossa taisteleminen tapahtuu pelaajan määrittäessä pelihahmon iskuja sormeaan heiluttelemalla. Missään vaiheessa taisteluiden ei pitäisi äityä kuitenkaan vain summittaiseksi huitomiseksi, vaan pelaajan on oltava usein tarkkana, minne ja miten hän sormellaan oikein sohii.

Ohessa Severedin tuorein traileri, joka sekä auttaa ymmärtämään pelin järjestelmiä että myös antaa vilauksen sen paikoin jopa psykedeeliseen maailmaan. Pelin piti alunperin saapua saataville jo vuosi sitten, mutta Drinkboxin kesken kehitysvaiheen saamat uudet ideat pitkittivät lopulta sen saapumista aina tähän pisteeseen asti.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa