Psykedeelinen tunnelielämys Dyad haahuilee pc:lle tyylikkäästi myöhässä

Värejä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita pursuava Dyad hyppää PlayStation 3:lta pc:lle ylimääräisen odottelun jälkeen ensi viikolla.

21.4.2013 07:45

PlayStation 3:lla viime vuodesta asti vipeltänyt arcade-henkinen pulmakaahailu Dyad laajentaa toiminta-aluettaan ensi viikolla. Kuukauden luultua pidempään kestäneen odottelun jälkeen tuotosta pääsevät tulevana keskiviikkona pelaamaan viimein myös pc-pelaajat.

Sisällöllisesti kyseessä on sama peli, jonka PlayStationilla on jo voinut kokea. Luvassa on siis varsin vauhdikasta ja kehuttuakin toimintaa, jossa ei ainakaan värikkäästä grafiikasta ja äänimaailmasta tunnu olevan pulaa.

Parhaillaan pelin voi ennakkotilata GOG.comista kahdenkymmenen prosentin alennuksella. Julkaisuviikkonaan sekä GOG.com että Steam tarjoavat sitä myös vielä kymmenen prosentin alennuksella. Osto suoraan pelin kotisivuiltakin tulee kuitenkin vielä myös onnistumaan.

Ohessa Dyadin traileri sekä video, jossa pelin luoja Shawn McGrath hivelee partaansa ja tarinoi vauvojen tyynytukehtumisista.

Lisää luettavaa