Pelinkehittäjä ja laamaekspertti Jeff Minterin uusin peli Polybius saapui hiljattain PlayStation 4:lle, mutta se ei ole jäämässä tuotoksen ainoaksi alustaksi. Twitter-tilillään kehittäjä on vahvistanut aloittaneensa työnsä nyt myös pelin pc-version parissa.

PlayStation 4:llä Polybius suunniteltiin varta vasten PlayStation VR -peliksi, joten luonnollisesti pc:llä Minter pyrkii saamaan pelin toimimaan niin Rift- kuin Vive-laseillakin. Mies on Twitterissä kuitenkin myös jo varmistanut, ettei se vaadi pc:llä toimiakseen virtuaalitodellisuusvisiirejä.

Minterille tyypilliseen tapaan myös Polybius on hyvin arcade-henkinen räiskintäpeli, joka on periaatteessa nähtävissä jälleen yhdenlaisena tulkintana Atari-klassikko Tempestista. Kuten sen nimi tosin lisäksi viittaa, on Minter löytänyt innoitusta peliinsä myös 90-luvun urbaanista legendasta, jonka mukaan Yhdysvaltain hallitus olisi luonut 80-luvulla psykologiseksi testiksi suunnitellun Polybius-pelin.

Aiemmin myös esimerkiksi Tempest 2000:n, Space Giraffen ja TxK:n luonut Minter ei ole antanut vielä julkaisuajankohtaa Polybiuksen pc-julkaisulle. Ohessa viimevuotinen traileri pelistä.

Lähde: Jeff Minter(Twitter)

Lisää luettavaa