Viime kesänä PlayStation 4:lle saapunut ensimmäisen persoonan seikkailupeli Everybody’s Gone to the Rapture nähdään kuin nähdäänkin vielä pc:llä. Vaikka pelin julkaisusta vastasikin aikoinaan Sony itse, on elektroniikkajätti auttamassa tuomaan sitä nyt myös tietokoneille hieman samaan tapaan kuin mitä se teki aikoinaan Helldiversin kanssa.

Pc-versiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää, mutta kehittäjä The Chinese Roomin mukaan se on hiljattain lähetetty jo Sonyn tarkastettavaksi. Jos kaikki vain menee siis putkeen, pitäisi julkaisun tapahtua vielä lähiaikoina.

Pelaaja-lehden arvostelun Everybody’s Gone to the Rapturesta voi lukaista tästä.

Tänään perjantaina The Chinese Room antoi myös ensimmäiset vihjauksensa seuraavasta peliprojektistaan. Haastattelussaan Rock, Paper, Shotgun -sivuston kanssa studiovetäjä Dan Pinchbeck paljasti uuden pelin kantavan nimeä Total Dark ja että sen on määrä olla isometrisestä kuvakuvalmasta pelattava rooliseikkailu. Peli on työn alla ainakin pc:lle ja studio toivoo saavansa siitä valmiiksi pelattavan prototyypin vielä huhtikuun loppuun mennessä.

Aiemmin The Chinese Room on tullut tutuksi peleistä, kuten Dear Esther ja Amnesia: A Machine for Pigs.

Lähde: Rock, Paper, Shotgun (1), (2)

Lisää luettavaa