PS4:n Final Fantasy -mäiskintä saa ilmaisversion, tulossa lisäksi pc:lle

Dissidia Final Fantasy NT:n pariin voi hypätä pian ilmaiseksi.

28.2.2019 17:22

Uusi versio Dissidia Final Fantasy NT:stä on suuntaamassa länteen. Maaliskuun 12. päivä julkaisunsa saa ilmaiseksi pelattava Dissidia Final Fantasy NT Free Edition, joka PlayStation 4:n lisäksi tuodaan myös pc:lle.

Japanissa aiemmin viime vuonna julkaistu ilmaisversio antaa mahdollisuuden otella verkossa NT:n kokoversion omistavia pelaajia vastaan, mutta erinäisin rajoituksin. Huomattavaa on se, että viikottain tarjolla on aina eri joukko hahmoja käytettäväksi ellei näitä ja niiden aseistusta halua ostaa erikseen. Pelin lisäsisältöhahmot eivät ole myöskään osa ilmaista tarjontaa, vaan ne on ostettava erikseen.

Free Edition ei tarjoa pääsyä myöskään tarinatilan sisältöön ilmaiseksi. Siihenkin voi kuitenkin ostaa pääsyn aina pc-versiota myöten. 

Alunperin Dissidia Final Fantasy NT julkaistiin PS4:lle viime vuoden tammikuussa. Team Ninjan tekemä peli pohjautuu alunperin japanilaisia kolikkopelihalleja varten tehtyyn Dissidia Final Fantasy -peliin, joka vuorostaan on sukua PSP:ltä aikoinaan tutuille Dissidia-peleille.

Lähde: Final Fantasy (Twitter), Steam

Lisää luettavaa