PS4-yksinoikeutena alkunsa saanut Rime päivättiin vihdoin konsoleille ja pc:lle

Espanjalaisen Tequila Worksin Rime on viimein päivätty ensimmäisille alustoille. Samalla pelin hinnoittelu on vahvistettu.

8.3.2017 22:00

Reilut kolme vuotta alkuperäisen julkistuksensa jälkeen espanjalaiskehittäjä Tequila Worksin Rime on saanut julkaisupäivän. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle kolmannen persoonan toimintaseikkailupeliä voi odottaa sekä fyysisesti että digitaalisesti saataville 26. toukokuuta.

Myös Nintendo Switchille peli on työn alla, mutta sillä julkaisu tapahtuu hieman myöhemmässä vaiheessa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kolmella ensiksi mainitulla konsolilla Rimen on kerrottu kustantavan 35 euroa. Switchilla vastaavasti hintaa kerrotaan kertyvän kympin verran enemmän.

Alun alkaen Rime oli Tequila Worksilla työn alla yhteistyössä Sonyn kanssa ja siitä oli määrä tulla PlayStation 4 -yksinoikeus. Tähän kuitenkin tuli muutos noin viimeisen vuoden aikana. Nykyään peliä on julkaisemassa yhteisvoimin Grey Box ja Six Foot, jotka ovat aiemmin laittaneet ulos myös Grey Goo -strategiapelin.

Reilun kuukauden takainen traileri Rimesta näytti seuraavalta.

Lähde: Tequila Works

Lisää luettavaa